Πως να αποφύγετε τις διπλότυπες παραγγελίες στο Woocommerce

20/10/2020
Posted in Wordpress
20/10/2020 George Laskos

Πως να αποφύγετε τις διπλότυπες παραγγελίες στο Woocommerce

Με αφορμή τα πάρα emails που έχω λάβει από όλους τους αναγνώστες, αποφάσισα λοιπόν να δώσω μια λύση στο πρόβλημα που έχετε αρκετοί από εσάς (όπως και εγώ στο παρελθόν) σχετικά με τις διπλότυπες παραγγελίες στο Woocommerce.

Πριν από 2 χρόνια περίπου διατηρούσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αρκετές παραγγελίες την ημέρα. Αρκετές φορές λοιπόν έστελνα την παραγγελία στον ίδιο πελάτη δυο φορές διότι ο ίδιος ο πελάτης είχε παραγγείλει το ίδιο προϊόν πάνω από μια φορές.

Οπότε για να λύσω τότε το πρόβλημα μου αποφάσισα να τις ψάχνω και να τις ξανά ψάχνω ώστε να σιγουρευτώ πως δεν θα έκανα το ίδιο λάθος.

Όμως αυτή η διαδικασία ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ.

Ύστερα από καιρό επέλεξα να αφήσω το ηλεκτρονικό εμπόριο οπότε άφησα και στην άκρη ότι άλλο συνεπάγετε με αυτό. Όπως λοιπόν ανέφερα και στην αρχή έχω αρχίσει και λαμβάνω πολλά emails, μηνύματα στο Facebook καθώς και σχόλια στο κανάλι μου στο YouTube για διάφορα θέματα που σας απασχολούν και ένα από αυτά είναι οι διπλότυπες παραγγελίες.

Πως να αποφύγω τις διπλότυπες παραγγελίες στο Woocommerce;

Για να αποφύγεις λοιπόν τις διπλότυπες παραγγελίες οι τρόποι είναι 2.

1. Ο Δύσκολος τρόπος είναι να κάθεσαι και να ψάχνεις στο πεδίο της αναζήτησης τον κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά με βάση το email ή το τηλέφωνο
2. Ο ΕΥΚΟΛΟΣ τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το απίθανο και εύχρηστο Plugin που δημιούργησα και μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Πως λειτουργεί αυτό το Plugin;

Είναι σχεδιασμένο να δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις του WordPress και του Woocommerce και με την βοήθεια ενός πολύ εύχρηστου πίνακα ελέγχου που έχει, μπορείς να επιλέξεις πως θες να ενημερώνεσαι για τις διπλότυπες παραγγελίες που έχεις.

Επιλέγεις στην ουσία να βλέπεις ΑΜΕΣΑ αν ο ίδιος χρήστης έχει κάνει περισσότερες από μια παραγγελίες με βάση το email του ή το τηλέφωνο του.

Δείτε το παρακάτω δείγμα ώστε να καταλάβετε πως λειτουργεί

?Πρόλαβε και αγόρασε σήμερα το Plugin ?ΜΟΝΟ 18€?

? Αγόρασε το ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα