Πως κατεβάζω τραγούδια από το Youtube στον υπολογιστή

06/01/2020
Posted in Web Design
06/01/2020 George Laskos

Πως κατεβάζω τραγούδια από το Youtube στον υπολογιστή

Στο παρακάτω άρθρο θα σας δείξω πως κατεβάζω τραγούδια από το Youtube Στον υπολογιστή. Αυτός ο σύντομος και εύκολος οδηγός θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην υλοποίηση αυτής της διεργασίας.

Τι είναι το Youtube;

Το YouTube είναι μια αμερικανική πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο που εδρεύει στο San Bruno της Καλιφόρνια. Τρεις πρώην υπάλληλοι του PayPal o Τσαντ Χούρλι, Στέβ Τσεν και Τζάβεν Κάριμ δημιούργησαν την υπηρεσία τον Φεβρουάριο του 2005. Η Google αγόρασε το site τον Νοέμβριο του 2006 για 1,65 δισ. Δολάρια. Το YouTube λειτουργεί πλέον ως μία από τις θυγατρικές της Google.

Το YouTube επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν, να προβάλλουν, να μοιράζονται, να προσθέτουν σε playlist, να αναφέρουν, να σχολιάζουν βίντεο και να εγγραφούν σε άλλους χρήστες. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία βίντεο και βίντεο εταιρικών μέσων.

Τι περιεχόμενο υπάρχει στο YouTube;

Το διαθέσιμο περιεχόμενο περιλαμβάνει βίντεο κλιπ, κλιπ τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικά βίντεο, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, ηχογραφήσεις, ζωντανές ροές και άλλο περιεχόμενο, όπως βίντεο blogging, σύντομα πρωτότυπα βίντεο και εκπαιδευτικά βίντεο.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο YouTube μεταφορτώνεται από άτομα, αλλά οι εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως το CBS, το BBC, το Vevo και το Hulu, προσφέρουν μέρος του υλικού τους μέσω του YouTube στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας του YouTube.

Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο μόνο στον ιστότοπο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες επιτρέπεται να ανεβάζουν απεριόριστο αριθμό βίντεο και να προσθέτουν σχόλια σε βίντεο. Τα βίντεο που θεωρούνται δυνητικά ακατάλληλα είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες που βεβαιώνουν ότι είναι τουλάχιστον 18 χρονών.

Χρειάζεται εγγραφή για να κατεβάσω τραγούδια;

Όχι, δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο Youtube για να κατεβάσετε τραγούδια.

Πως κατεβάζω τραγούδια από το Youtube στον υπολογιστή

Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αυτή η ενέργεια δεν είναι “νόμιμη”. Όλο το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει στο Youtube υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Ο κάθε ένας λοιπόν με δική του ευθύνη κατεβάζει το υλικό από την πλατφόρμα με τον παρακάτω τρόπο

  • 1. Ανοίξτε το τραγούδι στο Youtube που θέλετε
  • 2. Κάντε αντιγραφή το url που βλέπετε στον Browser
  • 3. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://ytmp3.cc/en6/
  • 4. Στο λευκό κουτάκι κάντε επικόλληση
  • 5. Πατήστε το κουμπί “Convert”
  • 6. Πατήστε Download όταν εμφανιστεί

Δείτε αναλυτικά σε εικόνες

Πως κατεβάζω τραγούδια από το Youtube στον υπολογιστή σε εικόνες Βήμα-Βήμα

Βήμα 1

πως να κατεβασω τραγουδια στο λαπτοπ

Βήμα 2

πως να κατεβασω τραγουδια απο το youtube

Βήμα 3

πως κατεβαζω τραγουδια απο το youtube στο κινητο

Βήμα 4

πως κατεβαζω τραγουδια στον υπολογιστη δωρεαν

Comment (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα