Ο Δίας μπορεί και μιλάει χρησιμοποιώντας την A.I

26/04/2023 George Laskos

Ο Δίας μπορεί και μιλάει χρησιμοποιώντας την A.I

Καθώς λοιπόν καθόμουν στον υπολογιστή μου και χάζευα γύρω γύρω, έπεσα μπορστά σε μία ιστοσελίδα με την ονομασία D-ID.COM

Αφού βρήκα ενδιαφέρον το concept της, είδα μερικά βιντεάκια στο YouTube για το πως μπορώ ακριβώς να φτιάξω μια οποιαδήποτε εικόνα να μιλάει. Δες λίγο αυτό που δημιούργησα παρακάτω.

Μου πήρε μόλις 5 λεπτά για να φτιάξω αυτό που είδατε. Η ιστοσελίδα λοιπόν σου δίνει 20 Credits, που σημαίνει ότι μπορείς να δημιουργήσεις 20 βιντεάκια.

Ναι αλλά τι να τα κάνω τα βίντεο που θα δημιουργήσω;

Αρχικά σκέφτηκα ότι μορείς να δημιουργήσεις ένα νέο TikTok και ένα νέο Instagram το οποίο για παράδειγμα θα έχει αποφθέγματα ενός μεγάλου Έλληνα Φιλόσοφου.

Μετά μπορείς να βρεις μια φωτογραφία του χρησιμοποιώντας το Google Search ή χρησιμοποιώντας το Midjourney.com για να δημιουργήσεις μια νέα εικόνα τις επιλογής σου.

Εφόσον λοιπόν έχεις την φωτογραφία, το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσεις 20 βίντεο χρησιμοποιώντας το d-id.com, και να αναβάζεις ένα κάθε μέρα στα νέα Social Media που δημιούργησες. Θεωρώ πως θα αποκτήσει μεγάλη απήχηση και οι λογαριασμοί θα αποκτήσουν ακολουθους πολύ γρήγορα διότι η όλη παρουσίαση είναι πολύ καινοτόμα.

Αν θέλεις να το εξελίξεις, μπορείς να δημιουργήσεις και ένα Twitter και να βάλεις το Auto-CHATGPT να κάνει την σκληρή δουλειά για εσένα.

Δες όλο το βίντεο για το πως δημιούργησα την A.I εικόνα που μιλάει.

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα