Στη σημερινή εποχή γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική η αγορά, ένα βίντεο βιογραφικό σημείωμα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Το Βίντεο Βιογραφικό είναι μια νέα καινοτόμα υπηρεσία η οποία ήρθε για να φέρει την επανάσταση.

Μπορεί ένα Video βιογραφικό (Video CV ή Video Resume) να σας βοηθήσει να πάρετε μια θέση στην εργασία που πάντα θέλατε; Ας το ανακαλύψουμε.

Βίντεο Βιογραφικό: Τι είναι;

Ένα βίντεο βιογραφικό σημείωμα (Video Resume ή Video CV) δεν είναι μια λίστα με τα επιτεύγματά σας και το ιστορικό της απασχόλησης σας τα οποία μετατράπηκαν σε μια ταινία. Είναι ένα σύντομο βίντεο που δείχνει στους πιθανούς εργοδότες την αξία που μπορείτε να φέρετε στην εταιρεία τους και σας βοηθά να κάνετε μια απίθανη εντύπωση που φτάνει πέρα από κάθε φαντασία.

Καθώς περισσότερες εταιρείες εστιάζουν στη δημιουργία μιας ομαδικής κουλτούρας βασισμένης σε κοινές αξίες, η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου βίντεο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη μεγάλη εντύπωση.

Ταιριάζει σε εμένα ένα βίντεο βιογραφικό;

Ενώ τα βιογραφικά βίντεο συνεχίζονται εδώ και χρόνια, ορισμένοι εργοδότες εξακολουθούν να τα βλέπουν ως avant-garde. Πρέπει να αποφασίσετε αν ένα βιογραφικό βίντεο σημείωμα μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη εργασίας που θέλετε να εργαστείτε. Πως το ξέρεις? Εξαρτάται από τον τύπο εργασίας που έχετε επιλέξει.

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε το βιογραφικό βίντεο, ερευνήστε την εταιρία που έχετε επιλέξει για να εργαστείτε. Μάθετε περισσότερα για την κουλτούρα και τις προσδοκίες τους. Πώς μοιάζουν? Είναι πιο παραδοσιακά ή αγκαλιάζουν τη νέα τεχνολογία; Ζητάτε μια εργασία σε δημιουργικό τομέα;

Θέλετε να κάνετε την διαφορά; θέλετε να κάνετε κάτι πρωτοποριακό; θέλετε ένα ακόμα συν για την πρόσληψη σας;

Τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη υπηρεσία μας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    CREATIVE DESIGN FROM GREECE

    Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
    Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα