Οι Υπηρεσίες μας

  1. Αρχική
  2. chevron_right
  3. Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας

important_devices

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Είμαστε παθιασμένοι στο να δημιουργούμε ιστοσελίδες οι οποίες θα αφήσουν ευχαριστημένους τους πελάτες μας στο έπακρο. Δημιουργούμε ένα μοναδικό, φιλικό προς τον χρήστη και ισχυρό σχεδιασμό ιστοσελίδων που θα αντιπροσωπεύει την εικόνα της εταιρείας σας

3d_rotation

3D Modeling

Ξεκινάτε την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος ή μιας σειράς προϊόντων; Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στο να “ζωντανέψει” τον σχεδιασμό του σε ένα εκπληκτικό 3D Μονέλο.

wallet_giftcard

Διαφημίσεις Facebook

Η διαφήμιση στο Facebook είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Ο κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικών μέσων διαθέτει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, με χρήστες που δαπανούν αρκετές ώρες την εβδομάδα στην πλατφόρμα. Η εταιρεία μας μπορεί να οργανώσει και να επιτύχει το χαμηλότερο κόστος εκτελώντας διαφημίσεις Facebook.

camera

Παραγωγές Βίντεο

Πηγαίνουμε πέρα από τη δημιουργικότητα, χρησιμοποιώντας δημιουργικές και ισχυρές τεχνικές καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής βίντεο. Έχουμε μόνο έναν τελικό στόχο: Οι πελάτες μας πρέπει να “φύγουν” από εμάς μόνο χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι 200%.

graphic_eq

Audio Mixing Mastering

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας από την αρχή μέχρι την παράδοση του έργου. Σημασία για εμάς έχει ο πελάτης μας να νιώθει άνετε, να νιώθει ότι δεν θα φύγει δυσαρεστημένος και ότι το τελικό αποτέλεσμα που θα πάρει θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που είχε φανταστεί.

phone_iphone

Εφαρμογές για Android

Το ειδικό τμήμα της εταιρίας μας θα σας βοηθήσει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής που έχετε φανταστεί. Μια εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι άσκοπη σπατάλη των χρημάτων σας. Μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να αυξήσει τα έσοδα σας με πολλούς τρόπους.

verified_user

Έλεγος Λειτουργίας

Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο δεν αρκεί. Για να είναι αποτελεσματική ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί ΣΩΣΤΑ. Η δοκιμή είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ένας ιστότοπος ή μια εφαρμογή λειτουργεί ομαλά χωρίς προβλήματα. Στόχος μας είναι να βρούμε όλα αυτά τα πιθανά προβλήματα.

monetization_on

SEO

Είτε είστε μια μεγάλη επιχείρηση ή μια μικρή επιχείρηση, η επιτυχία σας στο διαδίκτυο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ένα πράγμα… από το  Search Engine Optimization (SEO). Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών SEO, αφιερωμένη στο να οδήγησουμε στοχευμένους οργανικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

people

Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο

Το γράψιμο των άρθρων για ένα blog ή διαφώρων κειμένων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η Google είναι μια πανέξυπνη μηχανή και προκειμένου να σας δώσει μια πολύ καλή κατάταξη στην αναζήτηση θέλει εξαιρετικό περιεχόμενο. Η ομάδα μας μπορεί να το κάνει στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

Μενού