Δουλειά από το σπίτι ώστε να έχετε έξτρα εισόδημα (Μέρος 1)

08/01/2020 George Laskos

Δουλειά από το σπίτι ώστε να έχετε έξτρα εισόδημα (Μέρος 1)

Καλώς ήλθατε σε ένα ακόμα ενδιαφέρον άρθρο μου το οποίο αφορά την Δουλειά από το σπίτι. Στα τόσα χρόνια πειραματισμού και αμέτρητων δοκιμών κατάφερα να ξεχωρίσω αρκετά λειτουργικά “μοντέλα” τα οποία μπορούν να φέρουν έξτρα έσοδα.

Στα τόσα χρόνια λοιπόν έπεσα σε πολλές “παγίδες” οι οποίες με πήγαν πολύ πίσω και ο λόγος ήταν ότι με έκαναν να χάσω πολύτιμο χρόνο.

Φυσικά δεν ήξερα… και ΔΕΝ θέλω να πάθεις και εσύ το ίδιο.

Δεν θα γράψω παρπλανητικούς τίτλους, ούτε θα ήθελα να γράψω ένα παραπλανητικό καλογραμμένο κείμενο σαν τα περισσότερα που θα βρείτε στο Internet.

Οτιδήποτε λοιπόν αναφέρω στο παρακάτω κείμενο / βίντεο μου είναι 100% αληθινό. Φυσικά θα αναρωτηθείτε “και πως ξέρω ότι είναι αληθινά;”

Η απάντηση λοιπόν είναι απλή.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι αληθινά τα άρθρα ή τα βίντεο (Ελληνικού & Ξένου περιεχομένου) τα οποία σε παροτρύνουν να ασχοληθείε ώστε να βγάλεις χιλιάδες Ευρώ καθημερινά ή μηνιαία.

ΝΑΙ σίγουρα μπορείς να βγάλεις χρήματα κάνοντας Δουλειά από το σπίτι, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο, και να είσαι σίγουρος/η ότι ΔΕΝ πρέπει να τα παρατήσεις.

Πέρα από τον χρόνο, θέλει κάποιες βασικές γνώσεις, θέλει μια στρατηγική και είμαι σίγουρος ότι αν αφοσιωθείς θα τα καταφέρεις.

Πριν λοιπόν ξεκινήσω να σου εξηγώ θα ήθελα να σου εξηγήσω μερικά πράγματα που πρέπει να κατανοήσεις και να μπορέσεις να “αδράξεις την δική σου πορεία“.

Τι πρέπει να νγωρίζω πριν ξεκινήσω;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το μέλλον είναι στραμμένο γύρω από τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τα Κινητά Τηλέφωνα, τις Πωλήσεις μέσω Internet, τις Ψιφιακές Υπηρεσίες κλπ.

Οπότε ορισμένα από αυτά που πρέπει να γνωρίζεις για αρχή πριν ξεκινήσεις είναι τα παρακάτω:

ΣΙΓΟΥΡΑ θα πρέπει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή όπως:

1. Να μπορείς να δημιουργήσεις ένα email
2. Να μπορείς να δημιουργήσεις έναν νεο λογαριασμό στο Facebook
3. Θα ήταν αρκετά χρήσιμο αν μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις Αγγλικά

Η απάντηση στο “γιατί πρέπει να γνωρίζω τα παραπάνω” είναι απλή και εκπροσωπεί καθαρά την δική μου άποψη.

Πρέπει να μπορείς να φτιάξεις ένα καινούριο email ώστε αρχικά να μπορείς να διαχωρίσεις τις προσωπικές συνομιλίες με τις επαγγελματικές και ένα νέο λογαριασμό στο Facebook έτσι ώστε να οργανώσεις καλύτερα το πλάνο σου.

Πως μπορώ να ξεκινήσω να κερδίζω χρήμτα;

Όπως ανέφερα και παραπάνω υπάρχουν αρκετοί λειτουργικοί τρόποι για να βγάλεις έξτρα χρήματα, και σε αυτό το σημείο θα σου αναφέρω ορισμένους τρόπους που θα σε βοηθήσουν.

1. Χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες παροχής υπηρεσιών. Για παράδειγμα μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες είναι το Upwork.com

Στο Upwork.com το οποίο είναι μια ιστοσελίδα/πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών, μπορείς είτε να πληρώσεις ώστε να σου κάνει κάποιος κάποια εργασία-δουλειά ή ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ και εσύ την δική σου υπηρεσία επι πληρωμής.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα προφιλ και μετά να δημμιουργήσεις τις δικές σου προσφορές.

2. Χρησιμοποιώντας μια ακόμα ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών η οποία ονομάζεται Fiverr.com.

3. Δημιουργώντας ένα κανάλι στο Youtube και παρουσιάζοντας είτε κάποια δεξιοτεχνία που έχεις είτε δημιουργώντας διάφορα βίντεο διάφορου περιεχομένου. Εδώ να σημειώσω ότι πολύ μεγάλη πέραση έχουν τα βίντεο DIY κατασκευών.

4. Δημιουργώντας μια δική σου ιστοσελίδα και γράφοντας άρθρα. Τα έσοδα από την ιστοσελίδα και το Youtube έρχονται από διάφορες διαφημίσεις που θα υπάρχουν. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν να είναι είτε κατευθείαν από την Google είτε από κάποιον που είδε την ιστοσελίδα σου ή το κανάλι σου στο YouTube και θέλησε να σε πληρώσει προκειμένου να τον αναφέρεις.

5. Δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram στον οποίο θα έχεις επιλέξει ένα πράγμα να δείχνεις. Μπορείς για παράδειγμα να ανεβάζεις ότι έχει σχέση με διατροφή ή ότι έχει σχέση με ντύσιμο και μόδα. Στόχευσε δηλαδή σε ένα πράγμα και ανέβαζε 4 με 5 φωτογραφίες την ημέρα.

Πωσ να βγαλω λεφτα ευκολα και γρηγορα

Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει τόσο άμεση λύση. Θα πρέπει να σχεδιάσεις το πλάνο σου και να το εκτελέσεις κατά γράμμα. ΜΟΝΟ έτσι θα πετύχεις.

Συνοψίζοντας

Ότι σου ανέφερα λοιπόν παραπάνω είναι εφικτά. Μπορούν να πραγματοποιηθούν, δεν είναι Πυρινική Φυσική και όπως ανέφερα θέλουν τον χρόνο τους.

Πίστεψέ με όμως… με αυτή την Δουλειά από το σπίτι ΜΠΟΡΕΙΣ να τα καταφέρεις.

Ξέρω ότι έχεις απορίες και θα στις λύσω στα επόμενα άρθρα ή βίντεο που θα ακολουθήσουν.

Μην ξεάσεις να κάνεις μια εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube ώστε να ενημερώνεσαι για τα νέα βίντεο που ετοιμάζω.

>>> ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ <<<

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα