Εγκατάσταση Kodi: Ο απόλυτος οδηγός και με Ελληνικούς υπότιτλους

13/04/2020 George Laskos

Εγκατάσταση Kodi: Ο απόλυτος οδηγός και με Ελληνικούς υπότιτλους

Ο πιο ενημερωμένος οδηγός για την Εγκατάσταση Kodi και με Ελληνικούς υπότιτλους είναι γεγονός και είναι εδώ. Ύστερα από αρκετές ώρες ψαξίματος επιτέλους κατάφερα να φτιάξω αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για το Kodi ο οποίος θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Γενικότερα όλο αυτόν τον καιρό το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι Ελληνικοί υπότιτλοι στο Kodi. Ευτυχώς όμως κατάφερα να το λύσω και προς το παρόν δείχνει να δουλεύει χωρίς κανέναν πρόβλημα. Πριν ξεκινήσω όμως με την διαδικασία για την Εγκατάσταση Kodi και τους υπότιτλους θα ήθελα να γράψω ορισμένες πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν άλλους χρήστες οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι είναι το Kodi και τι μπορεί να κάνει.

Τι είναι το Kodi;

Είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Open Source) που σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου βίντεο και μουσικής σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή Όπως Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Κινητά Τηλέφωνα, Raspberry Pi και άλλα.

kodi greek

Η υπηρεσία ήταν πραγματικά διαθέσιμη από το 2002. Το 2003, έγινε το Xbox Media Center, το οποίο παρέμεινε μέχρι το 2014. Στη συνέχεια το Ίδρυμα XBMC, το οποίο βρίσκεται πίσω από όλο αυτό, το μετονομάστηκε σε Kodi.

Τι μπορώ να κάνω με το Kodi;

Αν μιλάμε για μουσική, το Kodi μπορεί να παίξει μια σειρά από μορφές, συμπεριλαμβανομένων των AAC, MP3 και OGG. Υποστηρίζει επίσης έξυπνες λίστες αναπαραγωγής και τη δυνατότητα ετικετών διαφορετικών σε διάφορα μουσικά κομμάτια.

Σχετικά με τα βίντεο, το Kodi συνεργάζεται με ISO, 3D και H.264 και άλλων μορφών και μπορεί επίσης να μεταδίδει περιεχόμενο μέσω του Διαδικτύου. Μόλις εισαγάγετε τις ταινίες, το Kodi μπορεί να προσθέσει εξώφυλλα ταινιών, trailers και άλλα πολλά.

Συνεπώς το Kodi είναι ένας Media Player με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο τόσο από τον υπολογιστή και το κινητό μας όσο και μέσω Internet. Οπότε μπορείτε να δείτε μέσω internet τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές.

Μπορεί το Kodi να κάνει Stream Live TV;

Φυσικά και μπορεί, αλλά θέλει αρκετή δουλειά.Το Kodi έρχεται με τη λειτουργία προσωπικής εγγραφής βίντεο, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε και να αποθηκεύετε ζωντανό περιεχόμενο.

Είναι το Kodi νόμιμο;

Ναι, το Kodi είναι νόμιμο. Στην πραγματικότητα, το Kodi είναι ένα software που προσφέρεται όπως είναι, επιτρέποντάς σας να κάνετε ότι θέλετε σχετικά με την ψυχαγωγία σας. Έτσι, όταν κατεβάζετε το Kodi και το ξεκινήσετε, είναι απολύτως νόμιμο.

Ωστόσο, το Kodi μπορεί τεχνικά να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Πως κατεβάζω το Kodi;

Μπορείς εύκολα να κατεβάσεις το Kodi για τον υπολογιστή σου από την Official σελίδα. Αν θέλεις να κατεβάσεις το Kodi για τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ (64BIT) – (32BIT). Αν θέλεις να κατεβάσεις το Kodi για Android κινητό ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για MacOS ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

κατεβασμα κοδι

Για να δεις όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις ΠΑΤΑ ΕΔΩ.

Το κατέβασα, πως κάνω εγκατάσταση;

Αφού κατέβασες το απαραίτητο αρχείο, τώρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να “τρέξεις” το αρχείο για να ξεκινήσει η Εγκατάσταση Kodi. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Πως προσθέτω Ελληνικούς Υπότιτλους;

Γενικότερα όλοι οι Έλληνες χρήστες αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τους Ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi. Το πρόβλημα αυτό έχει λυθεί πλέον αλλά υπάρχει και πιθανότητα στο μέλλον να υπάρξει ξανά. Δείτε το παρακάτω βίντεο που σας εξηγεί για το πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους Ελληνικούς Υπότιτλους στο Kodi.

Πριν κάνουμε εγκατάσταση των υποτίτλων θα πρέπει να κάνουμε 2 ρυθμίσεις στο Kodi. Η πρώτη ρύθμιση είναι για να ενεργοποιήσουμε μια επιλογή που θα μας επιτρέψει να κάνουμε εγκατάσταση των υποτίτλων και άλλων Addons (προσθέτων) και το δεύτερο βήμα είναι να αλλάξουμε το περιβάλλον από Αγγλικά σε Ελληνικά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ
 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα