Μετατροπή jpg σε pdf: Πανεύκολα, αξιόπιστα και πάρα πολύ γρήγορα

11/06/2020 George Laskos

Μετατροπή jpg σε pdf: Πανεύκολα, αξιόπιστα και πάρα πολύ γρήγορα

Αναζητώντας τρόπους για αξιόπιστη, εύκολη και γρήγορα Μετατροπή jpg σε pdf, διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετά αποτελέσματα στην αναζήτηση. Αυτό που πρέπει να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ όμως είναι πως όλες αυτές οι online υπηρεσίες μετατροπής δουλεύουν ανεβάζοντας τα αρχεία μας εκεί.

Είναι όμως άραγε σωστό να ανεβάζουμε τις πληροφορίες μας εκεί; Είναι ασφαλές να ανεβάζουμε τις πληροφορίες μας σε ιστοσελίδες που δεν τις ξέρουμε;

Η δική μου απάντηση είναι ΟΧΙ. Μην εμπιστεύεστε καμία ιστοσελίδα για Online μετατροπή εικόνων σε pdf.

Έτσι λοιπόν για να μας βοηθήσω όλους, ετοίμασα την δική μου Web εφαρμογή που μετατρέπει τα αρχεία εικόνας σε pdf ΧΩΡΙΣ να αποθηκεύεται καμία πληροφορία ΠΟΥΘΕΝΑ. Όλα γίνονται άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Πριν προχωρήσω να σας εξηγήσω πως θα το κάνετε αυτό και χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία ξένη Online Υπηρεσία, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα που ενδεχομένως κάποιοι τα γνωρίζουν, αλλά κάποιοι άλλοι όχι.

Για ποιον λόγο χρειάζεται η μετατροπή jpg σε pdf;

Η Μετατροπή jpg σε pdf είναι σίγουρα χρήσιμη διότι τα pdf αρχεία ανοίγουν σε κάθε υπολογιστή, κινητό και tablet και σαφώς είναι μια πιο επαγγελματική επιλογή η αποστολή ενός pdf αρχείου παρά ενός αρχείου εικόνας.

Ποιες μορφές αρχείων εικόνας μπορώ να μετατρέψω σε pdf;

ΜΕ την δική μου Web εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο εικόνας σε pdf. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη. Οπότε αν τα αρχεία σας έχουν τις καταλήξεις .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .bmp τότε μπορείτε να τα μετατρέψετε σε pdf.

Πως να μετατρέψω τα αρχεία εικόνας σε jpg;

Πατήστε ΕΔΩ Και θα σας ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο για την εφαρμογή μου. Αμέσως μετά μπορείτε να δείτε 2 κουμπιά:

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να πατήσετε το γαλάζιο κουμπί και να επιλέξετε την εικόνα ή τις εικόνες που θέλετε να μετατρέψετε και αφού τις επιλέξετε πατάτε το δεύτερο κόκκινο κουμπί από κάτω που λέει “ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ“.

Μόλις το κάνετε και αυτό θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Εκεί γράφετε το όνομα του pdf και στην συνέχεια πατάτε το κουμπί “ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ”. Περιμένετε λιγάκι και το αρχείο pdf σας θα κατέβει αυτόματα στον υπολογιστή σας.

Νομίζω πως δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε pdf αρχεία.

Αν διαπιστώσετε την οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρακαλώ ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω. Εάν πάλι πιστεύετε ότι χρειάζεται η εφαρμογή μου κάποια έξτρα λειτουργία παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο ώστε να την προσθέσω στην συνέχεια.

Η εφαρμογή μου θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android πάρα πολύ σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα