Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο: Κορυφαίο και ΔΩΡΕΑΝ

02/05/2020 George Laskos

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο: Κορυφαίο και ΔΩΡΕΑΝ

Σούπερ εκπληκτικός οδηγός για Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο το οποίο φυσικά είναι και ΔΩΡΕΑΝ.

Δοκίμασα αρκετά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, και τελικά κατέληξα σε ένα πραγματικά αξιόπιστο, δωρεάν και σχετικά εύκολο στην χρήση του. Εάν θέλετε να αγοράσετε κάποιο επώνυμο πρόγραμμα, σας συνιστώ το Adobe Premiere Pro.

Τι είναι η επεξεργασία βίντεο;

Η επεξεργασία βίντεο είναι μια πραγματικά εκπληκτική διαδικασία με την οποία μπορούμε να ενώσουμε πολλά βίντεο μεταξύ τους, να προσθέσουμε τίτλους, κείμενα, ήχους, εικόνες και να τα διακοσμήσουμε με απίθανα εφέ για να έχουμε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας Βίντεο;

Όπως έχω αναφέρει ξανά και στο παρελθόν, υπάρχουν δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο και άλλα τα οποία είναι επώνυμα και επί πληρωμής. Τώρα τελευταία όμως λόγο της εξέλιξης της τεχνολογίας, έχουν δημιουργηθεί ιστοσελίδες σας επιτρέπουν την επεξεργασία βίντεο Online. Χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα.

Το αρνητικό με αυτές τις Online πλατφόρμες επεξεργασίας βίντεο είναι πως πρέπει να κατεβάσετε ή να έχετε κάπου αποθηκευμένο το βίντεο και στην συνέχεια να το ανεβάσετε στην σελίδα τους προκειμένου να μπορείτε να το επεξεργαστείτε.

Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε ένα βίντεο 500MB+ σε μέγεθος θα μας πάρει αρκετή ώρα μέχρι να τελειώσει το ανέβασμα (upload) του στην online υπηρεσία – ιστοσελίδα. Οπότε αυτομάτως χάνουμε αρκετό χρόνο, και ακόμα αρκετό μέχρι να το τελειώσουμε και να το κατεβάσουμε (download) πάλι στον υπολογιστή μας.

Ποιο είναι το καλύτερο Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο;

Δοκιμάζοντας λοιπόν πολλά όπως ανέφερα και παραπάνω, κατά την δική μου άποψη το καλύτερο ΔΩΡΕΑΝ Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι το DaVinci Resolve και είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OS X και Linux.

Είναι το πιο επαγγελματικό αλλά και προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο παγκοσμίως. Σας προσφέρει εργαλεία ακρίβειας καθώς και καινοτομία. Είμαι 100% σίγουρος πως οι επιδόσεις του θα σας βοηθήσουν να δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να το κατεβάσετε σε μόλις λίγα βήματα.

Βήμα 1:
Πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα.

Βήμα 2:
Πηγαίνετε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήσετε το κουμπί “Download” (δες την παρακάτω εικόνα).

DaVinci Resolve κατέβασμα

Βήμα 3:
Εδώ πρέπει να επιλέξετε ποια έκδοση θέλετε (Windows, Mac OS X, Linux). Αν θέλετε να το κάνετε σε υπολογιστή που τρέχει Windows τότε επιλέγετε Windows κλπ (δες την παρακάτω εικόνα).

DaVinci windows

Βήμα 4:
Αφού επιλέξατε ποια έκδοση θέλετε, το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε εγγραφή στο παράθυρο που θα σας ανοίξει (δες την παρακάτω εικόνα). Εδώ να σημειώσω πως πέρα από το email σου το οποίο πρέπει να είναι το σωστό, τα υπόλοιπα πεδία δεν χρειάζεται να είναι τα δικά σου.

πρόγραμμα για βίντεο στο you tube

Πρόγραμμα για βίντεο στο youtube;

Το DaVinci είναι φυσικά κατάλληλο πρόγραμμα για να δημιουργήσεις τα δικά σου βίντεο στο Youtube. Αυτό που πρέπει να προσέξεις για να σου βγει σωστό το βίντεο πριν το ανεβάσεις στο Youtube είναι η ανάλυση – ποιότητα του βίντεο.

Θα πρέπει το τελικό βίντεο που θα κάνεις Export (εξαγωγή) να είναι σε Full HD ανάλυση 1920×1080.

Πως θα κάνω επεξεργασία βίντεο;

Για όσους δεν ξέρουν πως να κάνουν επεξεργασία βίντεο, θα σας παρουσιάσω μερικά βασικά βήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το βίντεο παρακάτω ώστε να αποκτήσετε τις βασικές γνώσης. Δεν είμαι expert του DaVinci Resolve αλλά θα κάνω ότι μπορώ ώστε να αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, θα χαρώ να σας βοηθήσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα