ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
SEO GREECE​

SEO GREECE
SEO GREECE Read More
Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του SEO & το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.
KEYWORDS
KEYWORDS Read More
Τα εργαλεία που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να αναλύσουμε χιλιάδες λέξεις κλειδιά καθώς και να αναλύσουμε τον ανταγωνισμό.
πως κανω seo

Σταματήστε να βασίζεσται μόνο στις
πληρωμένες επισκέψεις

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα διαφημιστικά κανάλια που υπάρχουν, όπως Google Ads, Facebook & Instagram Ads, Youtube ads.

Τα μειονεκτήματα όμως σε όλα αυτά τα κανάλια είναι πως για να λειτουργήσουν θα πρέπει να υπάρχει ένας διαφημιστικός λογαριασμός. Αυτός λοιπόν ο διαφημιστικός λογαριασμός μπορεί να απενεργοποιηθεί χωρίς καμία προειδοποίηση και ξαφνικά να χάσουμε όλη την επισκεψιμότητα μας και να βρεθούμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ.

Εδώ λοιπόν έρχεται να συμπληρώσει το SEO. Με την σωστή στρατηγική και το καλοσχεδιασμένο πλάνο, θα μας βοηθήσει να έχουμε οργανικούς επισκέπτες έτσι ώστε να μην χάσουμε εντελώς την επισκεψημότητα μας

Τι είναι οι οργανικοί επισκέπτες;

Οι οργανικοί επισκέπτες είναι το πλήθος τον χρηστών που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας βρίσκοντας μας μέσα από την Νούμερο 1 μηχανή αναζήτησης, την Google.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης κάνει μια αναζήτηση στην google για “η καλύτερη πόρτα ασφαλείας”, να μπορεί η ιστοσελίδα μας να έχει την καλύτερη δυνατή θέση στα αποτελέσματα ώστε ο χρήστης να την επισκεφθεί.

“Μην περιμένεις την ευκαιρία…
δημιούργησε την”

πως να κανω seo

Πως λειτουργεί το SEO;

Το SEO (Search Engine Optimization) βασίζεται στην καλή δόμηση της ιστοσελίδας μας προς την Goolge, καθώς και στο μοναδικό & ποιοτικό περιεχόμενο.

Το SEO δεν λειτουργεί από την μια μέρα στην άλλη, καθώς χρειάζεται χρόνο και σωστή στρατιγική.

Μια ιστοσελίδα όσο καλοσχεδιασμένη & καλοστημένη και αν είναι ΔΕΝ μπορεί να φανεί σε κανένα αποτέλεσμα καμίας μηχανής αναζήτησης εάν δεν πραγματοποιηθεί SEO!

Ένα απλό παράδειγμα είναι: Kάποια μεγάλα eshops εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο που στο μενού τους πέρα των προϊόντων έχουν μια κατηγορία Blog ή Νέα κλπ.

Έχουν δημιουργήσει αυτή την κατηγορία ώστε να μπορέσουν να έχουν σωστό και ποιοτικό περιεχόμενο για να ενδυναμώσουν είτε τις κατηγορίες των προϊόντων τους ή να φέρουν τους οργανικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα τους ώστε να τους καθοδηγήσουν να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά!

Δωρεάν έλεγχος SEO


ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ

Θέλεις να επικοινωνήσω μαζί σου; Συμπλήρωσε την φόρμα

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα