TikTok Followers: Πως να τους αυξήσετε ΓΡΗΓΟΡΑ και να βγάλετε χρήματα

20/03/2020 George Laskos

TikTok Followers: Πως να τους αυξήσετε ΓΡΗΓΟΡΑ και να βγάλετε χρήματα

Φυικά και μπορείς εύκολα και γρήγορα να αυξήσεις τους TikTok Followers σου. Πρέπει πρώτα όμως να διαβάσεις τον οδηγό μου που θα σε βοηθήσει πραγματικά στο να το πετύχεις.

Το TikTok είναι απίθανα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα η οποία κάνει θραύση τον τελευταίο χρόνο και μεγαλώνει διαρκώς. Είναι μια εξαιρετική πηγή για να φέρετε επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να έχετε αρκετούς ακόλουθους.

Τι είναι ακριβώς το TikTok;

Είναι μια εφαρμογή στην οποία όλοι οι χρήστες της μπορούν να δημιουργήσουν, να μοιραστούν και να αποθηκεύσουν βίντεο με διάρκεια έως και δεκαπέντε δευτερολέπτων. Σχεδόν όλα τα video προβάλλουν χορογραφίες, Lip-Syncing (Συγχρονισμό τραγουδιού με τα χείλια), παρωδίες και άλλα.

Όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα Social Media, έτσι και στο TikTok ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει Like, να σχολιάσει το κάθε βίντεο και να αποθηκεύσει όσα θέλει, να τα κάνει Remix και να τα αναδημοσιεύσει ξανά και φυσικά να κάνει TikTok Followers.

Η Βασική διαφορά που έχει το TikTok από τα άλλα Social Media είναι ότι αποτελείτε μόνο από βίντεο και θα δείτε μέσα τους περισσότερους εγγεγραμμένους έφηβους (αν και πολλοί Celebrities πλέον έχουν δικό τους λογαριασμό).

Πως κάνω εγγραφή στο TikTok;

Αρχικά πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή για το κινητό σας τηλέφωνο (Android ή IOS). Οπότε πατήστε ΕΔΩ και θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα του TikTok.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε:
tiktok εγγραφή

Αναλόγως με το τι συσκευή έχετε, πατήστε στο ανάλογο εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Εφόσον κατεβάσετε την εφαρμογή και την “τρέξετε” την και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να κάνετε την εγγραφή.

ΒΗΜΑ 1:
Πατήστε στην κάτω δεξιά γωνία το εικονίδιο που λέει “Εγώ”.

ΒΗΜΑ 2:
Το επόμενο βήμα είναι να πατήσουμε στο κουμπί που λέει “ΕΓΓΡΑΦΗ”.
τικτοκ

ΒΗΜΑ 3:
Σε αυτό το βήμα επιλέγουμε την μέθοδο με την οποία θέλουμε να κάνουμε Εγγραφή. Και σε αυτό το σημείο σας προτείνουμε να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας την πρώτη επιλογή που λέει “Χρησιμοποιήστε τηλέφωνο ή Email” έτσι ώστε ο λογαριασμός σας να είναι πιο ασφαλές.
pos na kanw eggrafi sto tiktok

ΒΗΜΑ 4:
Επιλέγουμε την ημερομηνία γέννησης μας. Αυτό το κάνουμε για να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε τον λογαριασμό μας στο μέλλον εάν υπάρξει πρόβλημα και για να μπορεί το TikTok να μας δείχνει ανάλογο περιεχόμενο (όχι πάντα απαραίτητο).
Registration Tik Tok

ΒΗΜΑ 5:
Δίνουμε τον αριθμό του τηλεφώνου μας και πατάμε στο κουμπί “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΔΙΚΟΥ” ώστε να μας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης. Μην φοβάστε να δώσετε το τηλέφωνο σας, είναι απόλυτα ασφαλές.
δημιουργία λογαριασμού

ΒΗΜΑ 6:
Εδώ είναι το σημείο που θα εισάγουμε τον τετραψήφιο αριθμό που μας έστειλε εάν δεν τον εισάγει μόνη της η εφαρμογή όταν έρθει.
pin tiktok

Και μετά πατάμε στο κουμπί επόμενο ή εγγραφή και είμαστε έτοιμοι.

Πώς λειτουργεί το TikTok;

Εφόσον έχουμε κάνει την εγγραφή μας, η εφαρμογή θα μας βγάλει στην αρχική σελίδα προτεινόμενους TikTok. Κάνωντας λοιπόν scroll προς τα επάνω θα αρχίσουμε να βλέπουμε και περισσότερους.

Τώρα εξαρτάτε από τον κάθε ένα ποιους θέλει να ακολουθήσει. Στην δεξιά μεριά της οθόνης το πρώτο εικονίδιο είναι για να ακολουθήσουμε κάπποιον, το εικονίδιο με την καρδούλα είναι για να δηλώσουμε ότι μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και το εικονίδιο με τις τελείτσες είναι για να σχολιάσουμε.

Μπορω να βγάλω λεφτά από το TikTok;

Η απντηση είναι ΟΧΙ. Δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα λεφτά από το TikTok αλλά μπορείς όμως να οδηγήσεις τους ακόλουθους σου σε άλλες πλατφόρμες (Youtube, Facebook, Instagram, Website) ώστε να κάνουν κάποια ενέργεια.

Για παράδειγμα, έσω ότι έχουμε έναν λογαριασμό στο TikTok ο οποίος έχει να κάνει με την φωτογραφία. Έτσι λοιπόν έχοντας μια ιστοσελίδα που έχει όλες μας της φωτογραφίες, μπορούμε είτε να τις πουλήσουμε ή να δημιουργήσουμε μια σειρά μαθημάτων Online επι πληρωμής και να έχουμε έσοδα από εκεί.

Μη σου φαίνεται δύσκολο, ΜΠΟΡΕΙΣ να το καταφέρεις.

Ένας άλλος τρόπος για να βγάλουμε χρήματα πό το ΤικΤοκ είναι να βρούμε ή να μας βρούνε χορηγοί και να διαφημίσουμε τα προϊόντα τους για αυτούς.

Έξυπνο δεν είναι;

Όλα τα παραπάνω όμως που διάβασες απαιτούν να ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ στο TikTok.

Πως θα αυξήσω τους ακόλουθους μου;

Αρχικά θέλω να σου τονίσω πως πρέπει να βρεις κάτι που να σου αρέσει ώστε να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.

Τι εννοώ;

Εννοώ πως πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να διαλέξεις κάτι που δεν θα σε κάνει να βαριέσαι.

Για παράδειγμα αν σου αρέσει η φωτογραφία, μπορείς να φτιάχνεις βίντεο με φωτογραφίες, να τα παρουσιάζεις και να αυξάνεις τους TikTok Followers.

Σου έχω και ένα καλό Tip

Δώσε μερικές πληροφορίες ΔΩΡΕΑΝ που να έχουν αξία, έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να σε εμπιστευθεί. Έτσι θα γίνεις μια αξιόπιστη πηγή και οι TikTok Followers σου θα αυξάνονται.

Εφόσον έχεις καταλήξει με τα παραπάνω, οι τρόποι για να αυξήσεις τους ακόλουθους σου είναι 2. Ο Δύσκολος δρόμος και ο εύκολος δρόμος.

Ο εύκολος δρόμος λοιπόν είναι να αρχίσεις να ακολουθείς και να σε ακολουθούν, να σχολιάζεις, να πατάς like σε αναρτήσεις και να κάνεις σχόλια.

Θέλει δουλειά και απαιτεί ΑΡΚΕΤΟ χρόνο

Αλλά είμαι ΕΔΩ για να σου δείξω και τον εύκολο δρόμο που θα σου γλυτώσει χρόνο ώστε εσύ να μπορείς να επιγκεντρωθείς στην δημιουργία του υλικού σου.

Και ο τρόπος αυτός που θα σου παρουσιάσω είναι ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ και θα αυξήσεις τους TikTok Followers σου γρήγορα και αύκολα.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εκεί έξω οι οποίες σου προσφέρουν αυτόν τον αυτοματισμό. Δεν ξέρεις όμως ποια να εμπιστευθείς και πως να επιλέξεις.

Οπότε σου δίνω την πιο αξιόπιστη λύση η οποία σου παρέχει 5 μέρες δωρεάν να δοκιμάσεις και αν σου κάνει να πληρώνεις μια πολύ μικρή συνδρομή.

, ώστε να σου ανοίξει η επόμενη καρτέλα για να δημιουργήσεις και εσύ έναν λογαριασμό και να μπορέσεις να δοκιμάσεις.

Η παραπάνω υπηρεσία που σου έγραψα κάνει για το Instagram. Μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις και τους Followers σου στο Instagram.

Δες και το σχετικό βίντεο για το πως να μπορέσεις βήμα βήμα να δοκιμάσεις την υπηρεσία αυτή ώστε να αυξήσεις τους TikTok Followers σου.

ΓΑν έχεις οποιαδήποτε απορία, άφησε μου ένα σχόλια εδώ ή στο κανάλι μου στο YouTube

Comments (7)

  1. Δημητρα

    Δν καταλαβα αν μπορεις να μου εξηγησεις τo πως μπορω να κανω καποιον tag για να παρεις ας πουμε δωρεαν 1M followers? Μπορεις να μου το εξηγησεις?

  2. Βασίλης Σινανης

    Ενδιαφέρον ακούγεται δημιουργικό κ μπορείς να αλληλεπιδρούμε θετικά!!!! ωραία δεν ξέρω πολλά από όλα αυτά στο internet, ευχαριστώ πολύ!!!!

  3. Mateo_117

    Μπορούμε να φορτώσουμε 10κ followers please σας παρακαλώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα