Μετατροπή σε mp3: Εύκολη και γρήγορη μετατροπή Audio

16/01/2020 George Laskos

Μετατροπή σε mp3: Εύκολη και γρήγορη μετατροπή Audio

Πλέον η Μετατροπή σε mp3 έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Υπάρχουν πολλά εργαλεία στο διαδίκτυο που σου προσφέρουν αυτή την υπηρεσία τα οποία κάποια είναι δωρεάν και κάποια άλλα επί πληρωμής. Ευτυχώς και τα δωρεάν εργαλεία κάνουν εξαιρετική δουλειά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε κάποιο software ή υπηρεσία.

Πρόγραμμα μετατροπής ήχου σε mp3

Τα προγράμματα μετατροπής ήχου σε mp3 υπάρχουν για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για Κινητά Τηλέφωνα, για MAC, για Tables και για λειτουργικό σύστημα Linux. Συνήθως όμως τα περισσότερα από αυτά λόγο του ότι χρειάζονται εγκατάσταση έχουν και κάποια μειονεκτήματα, τα οποία είναι παρακάτω.

Αν το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ τότε υπάρχει περίπτωση κατά την εγκατάσταση του να εγκατασταθεί και κάποιο άλλο πρόγραμμα το οποίο είναι προϊόν προωθητικής ενέργειας ώστε να μπορούν και οι δημιουργοί του να έχουν κάποια έσοδα ώστε να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν, και μια δεύτερη περίπτωση είναι να εγκατασταθεί χωρίς να κάνει κάποια έξτρα εγκατάσταση άλλου λογισμικού.

Αν το πρόγραμμα είναι Trial (περιορισμένου χρόνου ή με μειωμένες λειτουργίες), τότε θα μπορείτε να κάνετε τις μετατροπές σας αλλά είτε θα υπάρχουν περιορισμοί στην μετατροπή ή θα δουλεύει κανονικά για λίγες ημέρες.

Online Προγράμματα μετατροπής αρχείων ήχου

Υπάρχει και η επιλογή να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε Mp3 ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χρησιμοποιώντας Online Ιστοσελίδες. Σελίδες οι οποίες σου δίνουν την επιλογή να ανεβάσεις το αρχείο ήχου που έχεις και να στο μετατρέψουν σε Mp3 ή κάποια άλλη μορφή.

Τέτοιες ΔΩΡΕΑΝ Online Ιστοσελίδες είναι:

Προγράμματα Μετατροπής Ήχου Για Υπολογιστή

Οπότε με τις παραπάνω επιλογές που σας έχουμε δώσει είσαστε καλυμμένοι για την μετατροπή αρχείων ήχου σε mp3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια από τις παραπάνω μεθόδους σας εξυπηρετεί. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψετε και τον πανεύκολο οδηγό μας για το κατεβάσετε τραγούδια από το YouTube άμεσα και γρήγορα στον Υπολογιστή ή το Κινητό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CREATIVE DESIGN FROM GREECE

Θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου;
Δες τα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω ή χρησιμοποίησε την φόρμα